Formules

Individuele parfumdegustatie

Trakteer jezelf of een ander op een persoonlijk parfum van topkwaliteit…In onze degustatiecomers kan je in alle rust en onder professionele begeleiding op zoek naar je persoonlijke parfum. Een individuele degustatie duurt ongeveer een half uur.Nadat u uw parfum heeft gekozen kan u kiezen tussen verschillende formaten die hierin beschikbaar zijn.Voor een overzicht van de collectie kan u kijken onder de rubriek Producten.

In groep

U krijgt een gedetailleerde introductie over parfums. U wordt begeleid in de geurreis doorheen onze uitgebreide collectie op zoek naar uw eigen persoonlijke parfum.De keuzes worden gedetailleerd in groep besproken en de karakters van de gekozen parfumes worden voorgelegd.Elke persoon ontvangt een flesje van 50ml of 100ml naar gelang uw keuze.

Matinée Parfumée:

Een ontbijt/lichte lunch met koffie of thee, broodjes en boterkoeken vergezeld met een geurdegustatie een ideaal moment om de dag goed te beginnen.

Een matinée start tussen 09.00 en 11.00uur en duurt ongeveer 2uur.

Aantal personen: 4 tot 15 personen.

Prijs: 64,-€ pp 50ml 96,-€ pp 100ml (deze prijzen zijn all-in).

High Thé:

Een heerlijk vieruurtje vergezeld van een uitgebreide collectie thee van diverse smaken, cake, gebakjes en andere zoetigheden en versnaperingen.

Een High Thé start omstreeks 15.00uur en duurt ongeveer 2uur.


Aantal personen: 4 tot 15 personen.

Prijs: 64,-€ pp 50ml 96,-€ pp 100ml (deze prijzen zijn all-in).

Soirée Parfumée

Parfumdegustatie in groep vergezeld van cava en zoute versnaperingen. Hét perfecte aperitiefmoment met verschillende mogelijkheden om daarna gezellig te gaan tafelen in de Brugge.

Een soirée parfumée start tussen 17.00 en 19.00uur en duurt ongeveer 2uur.

Aantal personen: 4 tot 15 personen.

Prijs: 64,-€ pp 50ml 96,-€ pp 100ml (deze prijzen zijn all-in).

Brugge in Geuren en Kleuren…

Voor of na de degustatie waarin je je persoonlijkheid ontdekt in een flesje exclusieve parfum ga je op stap…De interactieve wandeling ‘Brugge in geuren en kleuren’ is een unieke manier om Brugge te ontdekken.

Brugge in geuren en kleuren’ neemt je mee op een boeiende geurreis doorheen de kleurrijke geschiedenis van Brugge!

Prijs: 100euro/groep tot 25 personen met gids.

Deze wandeling is te combineren met een van onze formules: Matinée, High thee of Soirée parfumée.

Receptie of evenementen

Het is voor bedrijven steeds opnieuw een grote uitdaging om de klanten of het personeel te verrassen op iets nieuws en origineels.

Maison de Parfum van Ellis Gijsen is daar de perfecte oplossing voor. Brugge, een prachtige locatie om receptie en parfum degustatie voor uw bedrijf in harmonie te laten samensmelten.

Indien gewenst kan samengewerkt worden met een cateringbedrijf voor uitgebreidere recepties.

Goed voor groepen tot ongeveer 60 personen.

Voor andere arrangementen neem gerust contact.