Kleuradvies

Kleuradvies Ellis:

In Geuren en Kleuren...

Is niet voor niets de manier om uit te drukken dat je helemaal compleet vertelt hoe iets is. De luisteraar ziet het voor zich gebeuren.

Een parfum is, zoals deze website laat zien, een belangrijke manier om je persoonlijkheid te onderstrepen. Je persoonlijke kleuren kennen is een andere manier om te laten zien wie je bent. Ellis Gijsen kan je in beide gevallen helpen aan de precieze weergave van jezelf: ze kan je uittekenen in geuren en kleuren.

Meer over jouw kleuren

Iedereen heeft een specifieke menging van pigmenten in huid, haar en ogen. Dit is een uniek stempel van onszelf. Deze kleurmenging kan meer of minder warm of koel zijn. Met warm bedoelen we kleuren waarin geel goed te herkennen is, kleuren waar de zon overheen heeft geschenen. Met koel bedoelen we kleuren waarin blauw goed te herkennen is; kleuren met een koelere toon. Het is geen kwestie van of of; vaker heb je zowel koelere tinten als warmere in je natuurlijke kleurmenging van haar, huid en ogen.

Die kleuren die het best harmoniƫren met jouw natuurlijke kleuren staan je het beste. Ellis kan ze voor je selecteren en een persoonlijk palet samenstellen. Zo kun je naast je persoonlijk parfum ook jezelf uitgevoerd in kleuren in je handtas meenemen, bijvoorbeeld als je gaat winkelen. Dit helpt je om miskopen te vermijden, maar vooral helpt het je om stralend voor de dag te komen.

Een aparte website over duurzaam en fraai kleurgebruik volgt.

Maak een afspraak zodat we in overleg de formule zoeken die bij je past.